Nieuwe leerlingen

Hoe kies ik een basisschool?

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar, of komt in Meppel wonen? Dan komt u voor de keuze te staan naar welke basisschool uw kind straks gaat.
Hoe komt u tot die keuze?
In veel gevallen wordt gekozen voor de dichtstbijzijnde basisschool. Maar is dat wel de juiste? Het is belangrijk dat de school goed aansluit bij uw kind en bij de omgeving waarin het opgroeit.

Met de brochure "Wordt wereldwijs" willen wij u graag informeren over alle keuzemogelijkheden die er zijn. In de brochure komen ook ouders aan het woord. Zo krijgt u een indruk van wat u kunt verwachten op de scholen van Promes.

Natuurlijk ben u van harte welkom voor een oriënterend gesprek en rondleiding op onze school.

Aanmelden op de Oosterboerschool
Als u besluit uw kind bij ons in te schrijven, vindt u hieronder een link naar het benodigde formulier.

Documenten