Schoolinformatieboekje

In voorgaande jaren ontvingen de ouders van onze leerlingen een beknopte uitgave van de schoolgids met jaarkalender, met hierin verwerkt de praktische schoolzaken voor dat schoolseizoen.

Vanaf dit jaar staat de schoolgids, met deze informatie, op onze website.

Via de digitale schoolgids is het bij wijzigingen beter "up to date" te houden dan bij een papieren versie.

Voor alle informatie betreffende de school kunt u dus deze schoolgids raadplegen.

Ook merken wij dat ouders steeds meer gebruik maken van het ouderportaal, welke wij wekelijks aanvullen en rechtstreeks in hun mailbox terechtkomt.

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd via de mail oosterboerschool@stichtingpromes.nl of telefonisch 0522-254126 contact opnemen.