Handige links

De school is een spil in een web en heeft te maken met veel instanties. Hieronder treft u een aantal aan. Door op de link te klikken wordt u naar de site van de instantie doorgestuurd.
Promes
De site van het schoolbestuur waar onze school toe behoort. Veel bovenschoolse zaken zijn hier te vinden.
> www.stichtingpromes.nl
Daltonvereniging
De school heeft zich als doel gesteld om het Daltoncertificaat te behalen en heeft zich aangesloten bij de Daltonvereniging.
> www.dalton.nl
GGD
De Jeugdgezondheidszorg van de GGD verzorgt 2 keer per 8 jaar een screening van alle leerlingen. Dit gebeurt in groep 2 en 7. Meer informatie vindt u in de schoolgids.
> www.ggddrenthe.nl
Ministerie van Onderwijs (OCW)
Informatie van het ministerie van Onderwijs vindt u op deze site. Tevens een vraagbaak bij allerlei onduidelijkheden.
> www.minocw.nl
Inspectie van onderwijs
De instantie die de kwaliteit van de scholen controleert. Diverse rapportages hierover zijn op de site van de inspectie terug te vinden.
> www.onderwijsinspectie.nl
Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO)
VOO is een belangenorganisatie voor het openbaar onderwijs. De VOO geeft informatie en advies, is er voor ondersteuning en begeleiding, geeft cursussen voor medezeggenschapsraden, scholing aan ouderraden, training voor besturen, kent een onderwijsmagazine en een reeks van uitgaven voor de onderwijspraktijk. Lokaal, regionaal en landelijk komt de VOO op voor de belangen van het openbaar onderwijs.
> www.voo.nl

Gemeente Meppel

Algemene informatie zie de website

> www.gemeentemeppel.nl